Global Automated Truck Loading Systems (ATLS) Maketi e Aapa USD 2.9 Piliona i le 2026

NEW YORK, Me 12, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) - Reportlinker.com faʻasalalau le faʻasalalauga o le Global Automated Truck Loading System (ATLS) Lipoti Alamanuia - O le maketi o le Global Automated Truck Loading System (ATLS) o le a oʻo atu i le $ 2.9 piliona i le 2026.

I le taimi nei, o le faʻatupulaia o le manaʻoga mai kamupani faʻatautaia mo gaioiga faʻapitoa ma faʻafaigofie le tafe o oloa o se malosiaga taua e faʻatautaia ai le maketi.I le avea ai o se vaega taua o le alamanuia logistics lalolagi,Fa'ava-o-malo o lo'o tu'uina atu auaunaga fa'atauva'a i Sainao loʻo faʻaauau pea le faʻateleina o manaʻoga mo filifili sapalai, lea o loʻo faʻauluina pisinisi e atiaʻe ma faʻamalieina faleteuoloa logistics ma sapalai filifili.

O le lalolagi atoa o sapalai sapalai i pisinisi eseese ma aga masani o le vaevaeina ma le outsourcing ua i ai se aafiaga taua i le tuputupu ae o le maketi.O le faʻateleina o fanua faʻaoga o se isi itu lelei mo le maketi.

O le maketi o loʻo faʻaaogaina loli (ATLS) i le lalolagi atoa na faʻatatauina i le $ 2.1 piliona i le 2022 i le taimi o le faʻalavelave COVID-19 ma e faʻamoemoe e oʻo atu i se toe teuteuga o le $ 2.9 piliona i le 2026, faʻatupulaia i le CAGR o le 7% i le taimi o suʻesuʻega. E faʻateleina le tuputupu aʻe i le taimi o le tuputupu aʻe.O se tasi o vaega o loʻo auʻiliʻili i le lipoti, slat conveyor systems, e faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 7.1% e oʻo atu i le $ 899.1 miliona i le faaiuga o le vaitaimi suʻesuʻe.

O le tuputupu aʻe i le vaega o Belt Conveyor Systems na toe faʻaleleia i le CAGR toe teuteu o le 7.8% ona o se auiliiliga auiliili o le aafiaga o pisinisi i le isi fitu tausaga ona o le faʻamaʻi ma lona faʻafitauli tau tamaoaiga.O lenei vaega o loʻo faʻatatau i le 21.3% o le maketi o loʻo faʻapipiʻiina loli (ATLS) i le lalolagi atoa.O le maketi a Amerika ua faamoemoe e $539.2 miliona lona tau i le 2022, ae o Saina, le tamaoaiga lona lua o le lalolagi, ua faamoemoe e $411 miliona i le 2026.


Taimi meli: Me-13-2022