O a auala o felauaiga mai Saina i Sautesasae Asia?

I Sautesasae Asia, Initonesia, Meleisia, Sigapoa, Taialani, ma Vietnam e fai si vavalalata fefa'ataua'iga ma lo'u atunu'u, e silia ma le 80% o fefa'ataua'iga i le va o Asia i Sautesasae ma lo'u atunu'u.I le fefaatauaiga mafelauaiga mai Saina i Sautesasae Asia, felauaiga i le sami ua avea ma filifiliga sili ona lelei ona o ona tulaga lelei e pei o tau maualalo ma sili atu auaunaga atoatoa.

Faatasi ai ma i latou, felauaiga pusa o se tasi o auala autu oauaunaga tau felauaiga mai Saina i Sautesasae Asia.O lea la, e fia auala o felauaiga o loʻo iai mo pusa vaʻa faavaomalo?

va'a fa'atau oloa mai Saina

 

1. E tusa ai ma le auala e teu ai oloa, e vaevaeina i ni ituaiga se lua

FCL (Full Container Load)

E faasino i le atigipusa o loʻo tuʻuina atu i iunite o atigipusa pe a uma ona faʻatumu e le vaega uta le pusa atoa i oloa.E masani ona faʻaaogaina pe a lava oloa a lē e ona e utaina ai se tasi poʻo ni isi atigipusa atoa, ma e masani lava ona totogi se pusa mai le vaʻa poʻo le kamupani lisi lisi.A maeʻa ona ave le pusa avanoa i le fale gaosimea poʻo le fale teu oloa, i lalo o le vaavaaiga a tagata ofisa o tiute, e tuʻu e le pule o le uta le uta i totonu o le koneteina, lokaina, faʻamaufaʻailoga i le alumini, ona tuʻuina atu lea i le vaʻa ma maua se lisiti i le. le ofisa, ona fesuiai lea o le pili o uta po o le waybill ma le lisiti.

 

LCL (E itiiti ifo i lo le uta o pusa)

O lona uiga a mae'a ona talia e le va'a (po'o le sooupu) le uta la'ititi tiketi na tu'uina atu e le fa'atau ma se aofa'iga e itiiti ifo i le pusa atoa, ona fa'avasega lea e tusa ai ma le natura ma le mea e alu i ai le uta.Fa'ato'a tu'u oloa o lo'o alu i le mea e tasi i le fa'atauga ma fa'aputu i totonu o atigipusa.Ona o oloa a tagata eseese e faʻapotopoto faʻatasi i totonu o se pusa, ua taʻua o le LCL.O le fa'avasegaina, fa'avasegaina, fa'atonuga, fa'apipi'iina (tala'iina), ma le tu'uina atu o uta LCL o lo'o fa'atinoina uma lava i le uafu la'u uta uta po'o le nofoaga e fesiita'i ai container i uta.

Saina galuega faatino logistics

 

2. Delivery o uta uta

E tusa ai ma auala eseese o felauaiga pusa, o auala tuʻuina atu e eseese foi, lea e mafai ona vaevaeina i vaega nei e fa:

 

FCL kiliva, FCL piki

O le a tu'uina atu e lē e ana le container atoa i le va'ava'a, ma o le a maua fo'i e le tagata fa'asalalau le container atoa lava lea i le mea e alu i ai.O le teuina ma le tatalaina o oloa o le matafaioi a le tagata faʻatau.

 

LCL tilivaina ma le tatalaina

O le a tu'uina atu e le tagata fa'atau oloa fa'atau oloa e itiiti ifo i le FCL i le va'ava'a i le nofoaga o la'u uta po'o le nofoaga e fesiita'i ai i uta, ma o le a nafa le va'ava'a mo le LCL ma le fa'aputuina (Stuffing, Vanning), ma ave i le nofoaga o uta po'o. nofoaga e fesiita'i i uta A mae'a lena, o le a nafa le va'ava'a mo le tatalaina o mea (Unstuffing, Devantting).O le teuina ma le tatalaina o oloa o le matafaioi lea a le ave taavale.

 

FCL tu'uina atu, tatala

O le a tu'uina atu e lē e ana le container atoa i le la'u va'a, ma i le nofoaga o lo'o i ai container la'u oloa po'o le nofoaga e fesiita'i ai i uta, o le a nafa le la'u va'a mo le tatalaina, ma o le a maua e tagata ta'ito'atasi ia oloa ma se lisiti.

 

LCL tu'uina atu, FCL tu'uina atu 

O le a tu'uina atu e le fa'amomoli oloa fa'atau e itiiti ifo i le FCL i le la'u va'a i le nofoaga o la'u uta po'o le nofoaga e fesiita'i ai i uta.O le a fa'afetaui e le va'ava'a le fa'avasegaina ma fa'apotopoto oloa mai le fa'atauga lava e tasi ile FCL.A maeʻa le felauaiga i le mea e alu i ai, o le a ave le tagata e tuʻuina atu e le pusa atoa, ma o le tagata faʻatau e maua e le pusa atoa.

 uta i le sami mai Saina

 

3.La'u uta uta uta

E tusa ai ma tulafono faatonutonu eseese o tulaga tau fefaʻatauaʻiga, o le tuʻuina atu o uta o uta o loʻo iloga foi, e masani ona vaevaeina i vaega nei:

 

(1) Faitotoa i Faitotoa

Mai le fale gaosi oloa po'o le faleteuoloa i le fale gaosi oloa po'o le faleteuoloa a le tagata fa'atau;

(2) Faitotoa i CY

O le lotoa o pusa mai le fale gaosi oloa po'o le faleteuoloa i le mea e alu i ai po'o le la'uina o uta;

(3) Faitotoa i le CFS

O se nofoaga o uta uta mai le fale gaosi oloa po'o le faleteuoloa i le mea e taunuu i ai po'o le uafu e la'u ai uta;

(4) CY i le Faitotoa

Mai le lotoa o koneteina i le nofoaga e alu ese ai poʻo le utaina o le taulaga i le fale gaosi oloa poʻo le fale teu oloa;

(5) CY ia CY

Mai se fanua i le nofoaga e alu ese ai poʻo le utaina o le uafu i se lotoa container i le mea e alu i ai poʻo le taulaga o le lafoaia;

(6) CY i le CFS

Mai se lotoa container i le amataga po'o le utaina o le taulaga i se pusa la'u pusa i le mea e taunuu i ai po'o le la'u uta.

(7) CFS i Faitotoa

Mai le pusa uta uta i le nofoaga na afua mai ai poʻo le utaina o le taulaga i le fale gaosi oloa poʻo le fale teu oloa;

(8) CFS ia CY

Mai se nofoaga o uta uta i le amataga po o le uafu o le utaina i se lotoa o pusa i le mea e taunuu i ai po o le uafu e la'u ai uta;

(9) CFS i le CFS

Mai se pusa uta uta i le amataga po'o le utaina o le uafu i se pusa la'u uta i le mea e alu i ai po'o le la'u uta.

va'a pusa mai Saina

 

O felauaiga i le sami ose auala felauaiga masani iauina atu i fafo logistics mai Saina i Sautesasae Asia, ae faʻafefea ona filifili se fofo faʻaogaina e fetaui ma oe?E fa'afefea ona ausia le felauaiga uta uta taugofie-lelei?E te mana'omia se kamupani fa'apolofesa fa'ava-o-malo e fa'asalalau uta e fa'amautinoa le fa'alelei o feso'ota'iga uma i le fa'agasologa o felauaiga.Shenzhen Focus Global Logistics Corporation Ltd.e 21 tausaga o le poto masani i uta faava o malo, ma o loʻo i ai se faʻamanuiaga tau pisinisi i totonuAu'aunaga fela'ua'i a Saina. It specializes in providing customers with one-stop cross-border logistics solutions. If you have any business contacts, please contact 0755-29303225 , E-mail: info@view-scm.com, looking forward to cooperating with you!


Taimi meli: Me-18-2023