O a auala felauaiga mai Saina i Sasaʻe Tutotonu?

I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le faateleina o galuega tau fefaatauaiga i le va o Saina ma Sasaʻe Tutotonu, o le auala felauaiga i le sami mai Saina i Sasaʻe Tutotonu ua sili atu ona lauiloa.E tele atunuu ma itulagi i Sasaʻe Tutotonu, ma e tele foʻi uafu, e pei o le Port of Ashdod i Isaraelu, le Port of Dubai i United Arab Emirates, le Port of Kuwait i Kuwait, le Port of Bandar Abbas i. Iran, le Taulaga o Jeddah i Saudi Arabia ma le Aqaba i Ioritana.O le mea lea,felauaiga i le sami ua avea ma filifiliga a le tele o tagata ona o le lelei o le tau maualalo ma sili atu auaunaga atoatoa.

 

O felauaiga i totonu o pusa o se tasi lea o auala masani o felauaiga moauaunaga tau uta mai Saina i Sasae Tutotonu.O lea la, e fia auala o felauaiga o loʻo iai mo pusa vaʻa faavaomalo?

va'a fa'atau oloa

 

 

1. E tusa ai ma le auala o le teuina o oloa, e vaevaeina i ni ituaiga se lua

 

Atoatoa uta uta(FCL

E fa'atatau i le atigipusa o lo'o tu'uina atu e le vaega uta na o ia pe a uma ona fa'atumu le koneteina atoa i oloa.E masani ona faʻaaogaina pe a lava sapalai a lē e ona e utaina ai se tasi pe sili atu pusa atoa.Se'i vagana ai nisi o uta tetele o lo'o i ai a latou koneteina, o isi container e masani ona lisiina mai kamupani va'a po'o kamupani lisi container.A maeʻa ona ave le pusa avanoa i le fale gaosimea poʻo le fale teu oloa, i lalo o le vaavaaiga a tagata ofisa o le tiute, e tuʻu e lē e ona le oloa i totonu o le atigipusa, lokaina oloa ma faʻamaufaʻailoga i le alumini, ona tuʻuina atu lea i le vaʻa, ma maua le lisiti o le ofisa. , ona sui lea o le lisiti i se pili o uta po o Waybill.

 

Itiiti i le uta o le Container(LCL)

O lona uiga a mae'a ona talia e le va'ava'a (po'o le sooupu) le la'u pasese la'ititi na tu'uina mai e le tagata fa'atau e la'ititi lona aofa'i nai lo le atigipusa atoa, e fa'avasegaina e tusa ai ma le natura o oloa ma le mea e alu i ai.Fa'atasi oloa i le nofoaga e tasi i se numera ma fa'apipi'i i pusa.Ona o loʻo i ai oloa mai tagata eseese i totonu o le pusa e tasi, e taʻua o le LCL.O le tulaga lea e fa'aaogaina pe a le lava le uta a le avefe'au e fa'atumu ai le pusa atoa.O le fa'avasegaga, fa'atulagaina, fa'atonuga, fa'apipi'iina (tala'iina), ma le tu'uina atu o uta LCL o lo'o fa'atinoina uma lava i le nofoaga o la'u uta uta po'o le nofoaga e fesiita'i ai pusa i uta.

 

pusa

 

2. Delivery o uta uta

 

E tusa ai ma auala eseese o felauaiga pusa, o auala tuʻuina atu e eseese foi, lea e mafai ona vaevaeina i vaega nei e fa:

 

 

FCL kiliva, FCL piki

O le a tu'uina atu e lē e ana le container atoa i le va'ava'a, ma o le a maua fo'i e le tagata fa'asalalau le container atoa lava lea i le mea e alu i ai.O le teuina ma le tatalaina o oloa o le matafaioi a le tagata faʻatau.

 

LCL tilivaina ma le tatalaina

O le a tu'uina atu e le tagata fa'atau oloa fa'atau oloa e itiiti ifo i le FCL i le va'ava'a i le nofoaga o la'u uta po'o le nofoaga e fesiita'i ai i uta, ma o le a nafa le va'ava'a mo le LCL ma le fa'aputuina (Stuffing, Vanning), ma ave i le nofoaga o uta po'o. nofoaga e fesiita'i i uta A mae'a lena, o le a nafa le va'ava'a mo le tatalaina o mea (Unstuffing, Devantting).O le teuina ma le tatalaina o oloa o le matafaioi lea a le ave taavale.

 

FCL tu'uina atu, tatala

O le a tu'uina atu e lē e ana le container atoa i le la'u va'a, ma i le nofoaga o lo'o i ai container la'u oloa po'o le nofoaga e fesiita'i ai i uta, o le a nafa le la'u va'a mo le tatalaina, ma o le a maua e tagata ta'ito'atasi ia oloa ma se lisiti.

 

LCL tu'uina atu, FCL tu'uina atu

O le a tu'uina atu e le fa'amomoli oloa fa'atau e itiiti ifo i le FCL i le la'u va'a i le nofoaga o la'u uta po'o le nofoaga e fesiita'i ai i uta.O le a fa'afetaui e le va'ava'a le fa'avasegaina ma fa'apotopoto oloa mai le fa'atauga lava e tasi ile FCL.A maeʻa le felauaiga i le mea e alu i ai, o le a ave le tagata e tuʻuina atu e le pusa atoa, ma o le tagata faʻatau e maua e le pusa atoa.

 

auaunaga tau uta

 

3.La'u uta uta uta

 

E tusa ai ma tulafono faatonutonu eseese o tulaga tau fefaʻatauaʻiga, o le tuʻuina atu o uta o uta o loʻo iloga foi, e masani ona vaevaeina i vaega nei:

 

(1) Faitotoa i Faitotoa

Mai le fale gaosi oloa po'o le faleteuoloa i le fale gaosi oloa po'o le faleteuoloa a le tagata fa'atau;

 

(2) Faitotoa i CY

O le lotoa o pusa mai le fale gaosi oloa po'o le faleteuoloa i le mea e alu i ai po'o le la'uina o uta;

 

(3) Faitotoa i le CFS

O se nofoaga o uta uta mai le fale gaosi oloa po'o le faleteuoloa i le mea e taunuu i ai po'o le uafu e la'u ai uta;

 

(4) CY i le Faitotoa

Mai le lotoa o koneteina i le nofoaga e alu ese ai poʻo le utaina o le taulaga i le fale gaosi oloa poʻo le fale teu oloa;

 

(5) CY ia CY

Mai se fanua i le nofoaga e alu ese ai poʻo le utaina o le uafu i se lotoa container i le mea e alu i ai poʻo le taulaga o le lafoaia;

 

(6) CY i le CFS

Mai se lotoa container i le amataga po'o le utaina o le taulaga i se pusa la'u pusa i le mea e taunuu i ai po'o le la'u uta.

 

(7) CFS i Faitotoa

Mai le pusa uta uta i le nofoaga na afua mai ai poʻo le utaina o le taulaga i le fale gaosi oloa poʻo le fale teu oloa;

 

(8) CFS ia CY

Mai se nofoaga o uta uta i le amataga po o le uafu o le utaina i se lotoa o pusa i le mea e taunuu i ai po o le uafu e la'u ai uta;

 

(9) CFS i le CFS

Mai se pusa uta uta i le amataga po'o le utaina o le uafu i se pusa la'u uta i le mea e alu i ai po'o le la'u uta.

Taulaga Tele Alamanuia

 

Ae ui i lea, e ui lava o felauaiga i le sami o se auala taugofie o felauaiga i totonufa'atauga fa'a-feso'ota'iga mai Saina i Sasaʻe Tutotonu, o loʻo i ai pea ni tulaga lamatia ma faigata.A aunoa ma le fesoasoani a se 'au faʻapolofesa, e faigofie ona tulaʻi mai faʻafitauli ile felauaiga i le sami.Shenzhen Focus Global Logistics Corporation Ltd. e 21 tausaga o le poto masani i le felauaiga o uta faavaomalo.O lo'o i ai se fa'amanuiaga e ta'imua i alamanuia ile tuaoi o Sainauta i le sami auaunaga. It specializes in providing customers with one-stop cross-border logistics solutions. If you have business contacts, please consult 0755-29303225 , E-mail: info@view-scm.com, looking forward to cooperating with you!

 


Taimi meli: Me-30-2022